Over ons

I Do Cards Haarlem staat voor vakmanschap en luxe. In 2016 geboren uit passie voor kleuren, materialen en creëren en opgegroeid in liefde voor vormen, sfeer en stijl; I Do Cards is dé Luxury Custom Stationery Design Company bij uitstek. De elegante ontwerpen, strak en simpel vormgegeven in smaakvolle creaties.

Ieder ontwerp is uniek in haar verfijnde functionaliteit; modieus, stijlvol en met een vleugje eigenwijsheid. Vormgegeven met innovatieve producten en prachtige materialen, afgewerkt met zorg en aandacht. Een luxueus en overdadig gevoel achterlatend. Dat is ons handelsmerk.

Gevestigd net buiten het centrum van Haarlem bieden wij, naast drukwerk, monogrammen en logo’s voor bruiloften, ook drukwerk voor babies & kinderen, feesten en feestdagen en verzorgen wij branding voor bedrijven.

Onder de creatieve leiding van onze oprichtster en eigenaresse Gabriëlle Feije wordt gestreefd naar perfectie, waardoor elk ontwerp een uniek cadeautje wordt. Haar hang naar klassieke schoonheid en een ultiem gevoel van luxe zijn terug te vinden in elke creatie. Het einddoel van elk ontwerp is om onze klanten een gevoel van blijdschap en weelderigheid mee te geven. Alles wordt in eigen beheer gemaakt en op Gabriëlle’s aanwijzingen afgewerkt, zodat de hoogwaardige kwaliteit gewaarborgd blijft.

Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe technieken, de laatste ontwikkelingen en lopen graag vooruit op de huidige trend. Bent u net zo modebewust en gebrand op eigenheid als onze Gabriëlle? Dan bent u bij I Do Cards aan het juiste adres en helpen wij u graag om de wereld een beetje mooier te maken.